מטפלות - מחנכות
סימה ביסמוט, רמז ארלוזורוב, תל-אביב
לחיפוש במעונות:
מצב משפחתי: נשואה פלוס 2
התפקיד שלי: אני גננת מוסמכת ועובדת בכיתת גנון
התחלתי את עבודתי בויצו: ב-2016.
הדבר הראשון שאני עושה בבוקר כשאני מגיעה למעון: מברכת את כל הילדים בבוקר טוב, מברכת גם את חברותיי לעבודה ומתחילה את סדר היום החינוכי בגנון.
הדבר שהכי מזוהה איתי: מעבר לאהבתי לילדים בגיל הרך אני מאוד סבלנית, הרוגע והשלווה מאוד מאפיינים אותי.
הטיפ שלי בעבודה עם ילדים: הענקת חום ואהבה לילדים מאוד חשובה. כמו גם סבלנות בעבודה עם הילדים בגיל הרך.
במסגרת תפקידי כמטפלת-מחנכת במעון אני אוהבת במיוחד: יצירה, ליצור יש מאין, עם חומרים ועם כל דבר זמין. משלבת הרבה יצירה ויצירתיות בעבודה שלי בגנון.
מהו הדבר הכי חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי: לעבוד בשיתוף פעולה מלא עם צוות המעון.
מה אני מאחלת לעצמי: בריאות טובה, שואפת להתקדם ולהצליח במה שאני אוהבת.
המנהלת מספרת: סימה היא גננת נפלאה שעובדת איתנו כבר שלוש שנים, מאז שהגיעה אלינו הכיתה פורחת והתכנים מועברים באופן מקצועי מאוד. אני מאוד מעריכה ואהבת את סימה הן כגננת והן כאדם
דבר המפקחת ![]()
סימה עובדת מסורה ומקצועית, מאוד מוערכת ואהובה. סימה הנה גננת בכיתת גנון ויכולותיה המקצועיות באות לידי ביטוי בעבודה היומיומית בכיתות. הכיתה פורחת הילדים שמחים וההורים מאוד מרוצים. שיתוף הפעולה בין סימה לצוות בה לידי ביטוי באופן חייובי ובזכותם למעון יש שם טוב בקהילה.









































