לוגו משלנו ברשת

גליון 4 – אפריל 2018

דבר המערכת

שלום לכולן,

תודה רבה לכל מי ששלחה לנו חומרים מהמעונות ובכלל.  בימים הקרובים נעלה אותם לאתר, את חלקם כבר ניתן לראות באתר.

עם יציאתנו לחופשת חג הפסח, אנו שולחות אליכן טעימות מהעשייה באגף לגיל הרך, הכוללות הנחיות ליצירה בניחוח האביב, סקירה של יום המעשים הטובים במעונות, ידיעות חדשותיות ומסר ממנהלת האגף, דר' נעמי מורנו.

באתר משלנו ברשת תוכלנה להמשיך להתרשם וליהנות משאר הפעילויות והעשייה באגף שלנו. כל המידע, הידיעות והסיפורים מגיעים מכן ועבורכן. המשכנה לכתוב לנו.

שיהיה חג פסח שמח וחופשה נעימה ובטוחה.

שלכן,
צוות מערכת משלנו

במלאת עשור לתוכנית "מעון ועוד"

כמה מחשבות על שוויון הזדמנויות וחדשנות

מה זה אומר להיות חלק מצוות האגף לגיל הרך? לחנך ולטפל בתינוקות, פעוטות וילדים צעירים, בתקופה הכי משמעותית להתפתחותם ולהציע שירות מותאם גם למשפחותיהם? האם אנו מעניקות לילדים במעונות שלנו הזדמנות שווה והאם כל הילדים בתוכניות שבניהולנו ואף הוריהם נהנים מהיצע אפשרויות דומה? 

שוויון-הזדמנויות

יום המעשים הטובים

יום שיא של עשייה למען הזולת, המקדם את הקשר הקהילתי של המעון עם סביבתו, ומבסס ערבות הדדית.

פרח מלבד על כל אצבע

הכינותי מראש

בובות אצבע אביביות

פעילות יצירה ומשחק לילדים,  שיכולה להשתלב נפלא עם הקראת סיפור. או לעמוד כעשיה חווייתית בפני עצמה.

נרקיס, רקפת, חרצית, כלנית וסביון, עם גבעול שמתלבש על האצבע. מצוין גם כרעיון לאפשרויות אחרות, לאו דווקא פרחים…

"משלנו ברשת" נועד לכולנו. חשוב לנו לשמוע כל מה שמעניין אתכן. 
רעיונות, התנסויות והצעות ייעול. תזכרו, אנחנו כאן, בשבילכן.

ניתן לפנות לאורטל זריהן במייל: ortalzr@wizo.org

© כל הזכויות שמורות

להתראות בניוזלטר הבא…

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן