השפיות שלנו

שולמית דיין, הצפצפה, בית-שאן

פני אישה

לחיפוש במעונות:

אני ומשפחתי: נשואה +3 סבתא ל-3.

התחלתי את עבודתי בויצו: בשנת 2009.

המאכל שהכי מזוהה איתימרקים.  

הדבר הראשון שאני עושה בבוקר כשאני מגיעה למעון: אומרת בוקר טוב לצוות ומתחילה מיד עם ההכנות לארוחת הבוקר.

הטיפ המנצח שלי לבישול או לאפייה: סבלנות.

הדבר הכי מקסים שאמרו לי שקשור לעבודה שלישהאוכל נראה טוב ושהילד בבית מבקש מרק של שולי.

מהו הדבר הכי חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי: אירגון הסביבה, לעבוד בלי בלגן, 
להיות יצירתית.

מה אני מאחלת לעצמי: קודם כל בריאות איתנה, הצלחה ולהמשיך לפנק את הילדים עד הפנסיה.

עוד רוצה לציין שֶ…כיף לי לקום בבוקר ולהגיע לעבודה שלווה ושמחה.

המנהלת מספרת: שולי מבשלת מסורה ואחראית הסטנדפיסטית של המעון אין אחד שלא נכנס למטבח ויצא עם חיוך על הפנים.

דבר המפקחת 

 

המתכון שלי: קציצות הודו ברוטב צהוב

 

מצרכים :

  • צרור פטרוזליה
  • צרור כוסברה
  • בצל
  • מעט פרורי לחם
  • ביצים
  • תבלינים
    כרכום,פלפל שחור, מרק עוף, סודה לשתיה, מלח, מעט שמן

אופן ההכנה

להכין את הקציצות.

רוטב:
1. לטגן בצל בשמן עם סלרי קצוץ וגמבה אדומה

2. להוסיף מים ותבלינים, כורכום מלח, פלפל שחור.

3. להוסיף לקט אפונה ואת הקציצות ולבשל למשך כ-20 דקות לאחר הרתיחה.

בתיאבון