השפיות שלנו

שולמית דיין, הצפצפה, בית-שאן

לחיפוש במעונות:
אני ומשפחתי: נשואה +3 סבתא ל-3.
התחלתי את עבודתי בויצו: בשנת 2009.
המאכל שהכי מזוהה איתי: מרקים.
הדבר הראשון שאני עושה בבוקר כשאני מגיעה למעון: אומרת בוקר טוב לצוות ומתחילה מיד עם ההכנות לארוחת הבוקר.
הטיפ המנצח שלי לבישול או לאפייה: סבלנות.
הדבר הכי מקסים שאמרו לי שקשור לעבודה שלי: שהאוכל נראה טוב ושהילד בבית מבקש מרק של שולי.
מהו הדבר הכי חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי: אירגון הסביבה, לעבוד בלי בלגן,
להיות יצירתית.
מה אני מאחלת לעצמי: קודם כל בריאות איתנה, הצלחה ולהמשיך לפנק את הילדים עד הפנסיה.
עוד רוצה לציין שֶ…כיף לי לקום בבוקר ולהגיע לעבודה שלווה ושמחה.
המנהלת מספרת: שולי מבשלת מסורה ואחראית הסטנדפיסטית של המעון אין אחד שלא נכנס למטבח ויצא עם חיוך על הפנים.
דבר המפקחת
רוצות להכיר עוד מבשלות?
המתכון שלי: קציצות הודו ברוטב צהוב
מצרכים :
- צרור פטרוזליה
- צרור כוסברה
- בצל
- מעט פרורי לחם
- ביצים
- תבלינים
כרכום,פלפל שחור, מרק עוף, סודה לשתיה, מלח, מעט שמן
אופן ההכנה:
להכין את הקציצות.
רוטב:
1. לטגן בצל בשמן עם סלרי קצוץ וגמבה אדומה
2. להוסיף מים ותבלינים, כורכום מלח, פלפל שחור.
3. להוסיף לקט אפונה ואת הקציצות ולבשל למשך כ-20 דקות לאחר הרתיחה.
בתיאבון