השפיות שלנו

אנדיאה אנטיהון, אגמים נתניה

לחיפוש במעונות:
אני ומשפחתי: נשואה ואמא לשישה.
התחלתי את עבודתי בויצו בשנת 2010 בויצו דורה, כעוזרת טבחית וכשמעון ויצו אגמים נפתח, עברתי לשם בתפקיד מבשלת.
כשאני מגיעה בבוקר למעון, הדבר הראשון שאני עושה הוא להכין את ארוחת הבוקר כדי שתצא בזמן.
המאכל שהכי מזוהה איתי הוא – קוסקוס ומרק ירקות
הטיפ המנצח שלי לבישול או לאפייה הוא – לעשות הכול באהבה
במסגרת תפקידי כמבשלת במעון אני אוהבת במיוחד לפנק את הילדים והצוות
דבר חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי הוא – לעבוד בסבלנות ולהתמקד בעבודה.
אני תמיד שמחה לשמוע הורה שאומר לי כי הריחות בבוקר פותחים את התיאבון ושבא לו להצטרף לארוחה.
מתכון למנה שאני אוהבת במיוחד הוא – עוגיות פריכות במילוי ממרח תמרים.
אני מאחלת לעצמי שיהיה לי הכוח לעבוד עד לפרישה לפנסיה באהבה ובמסירות רבה.
עוד רוצה לציין שֶאני אוהבת להגיע לעבודה ומסתדרת עם הצוות הנפלא.
המנהלת שלי מוסיפה שֶאנטיהון עובדת מסורה ונעימה מבשלת טעים ואהובה על כל הצוות.

אנטיהון אישה לבבית וחמה, מבשלת מעולה ומהווה חלק חשוב ומשמעותי בעבודה השוטפת של המעון. החיוך, הנועם בשילוב המטעמים של אנטיהון משרים רוגע ושלווה לכל באי המעון.