השפיות שלנו

אמיליה (מלי) פרץ, רפפורט, שדרות

לחיפוש במעונות:
התחלתי את עבודתי בויצו: בשנת 2013.
המאכל שהכי מזוהה איתי: קוסקוס.
הדבר הראשון שאני עושה בבוקר כשאני מגיעה למעון: מתארגנת ליום עבודה לובשת חלוק וסינר.
מה אני הכי אוהבת בעבודה: שהילדים נהנים מהאוכל שלי. לראות את העגלות חוזרות ריקות. אני אוהבת ללכת לראות אותם אוכלים ומתנסים במאכלים חדשים.
הטיפ המנצח שלי לבישול או לאפייה: להיות מרוכזת במה שאני עושה בלי הרבה הסחות דעת.
הדבר הכי מקסים שהורים אמרו לי שקשור לעבודה שלי: שהילד מאוד אוהב את האוכל שלי ומספר בבית מה מלי הכינה לאכול.
מהו הדבר הכי חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי: שהלב שלי גדול ויכול להכיל כמות עצומה כזאת של אהבה.
מה אני מאחלת לעצמי: לבוא כל יום בחיוך לעבודה.
עוד רוצה לציין שֶ…יש לי המון אהבה לילדים ולצוות שלי .
המנהלת מספרת: מלי היא אישיות מקסימה ואהובה ומוכנה לכל מטלה ולכל הפתעה. מפנקת מאוד את הילדים והצוות, באוכל טעים ומאפים אפילו יותר.
דבר המפקחת
מלי מבשלת עם כל הלב והנשמה אוכל טעים ומיוחד, מתובל באהבה ומוגש בצורה אסתטית ומזמינה. כל מי שנכנס למעון נהנה ממטעמיה. מלי משקיעה רבות באירוח של צוותים מקצועיים בישיבות וקבוצות המגיעות למעון ודואגת לכך שההגשה תהיה ססגונית, מגוונת וטעימה ומקבלת מחמאות רבות .
רוצות להכיר עוד מבשלות?
המתכון שלי: תבשיל שווארמה

מצרכים:
- חזה עוף
- בצל
- תבלינים: כורכום, כמון, פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה:
- מטגנים הרבה בצל
- חותכים עוף לרצועות,
- מתבלים בכורכום, כמון, פלפל שחור ומלח.
- מוסיפים את העוף לבצל ומערבבים עד שמוכן.
בתיאבון