השפיות שלנו

אילנה יחזקאל, רמות ויצמן, יבנה

יבנה_רמות_ויצמן,_אילנה_יחזקאל,_מבשלת

לחיפוש במעונות:

מצב משפחתינשואה באושר, ארבעה ילדים ו-11 נכדים.

התפקיד שלי:  מבשלת

התחלתי את עבודתי בויצו: בשנת 2014

מה הדבר שהכי מזוהה איתי:  קוסקוס.

הדבר הראשון שאני עושה בבוקר כשאני מגיעה למעוןמברכת את הצוות בבוקר טוב, מחתימה כרטיס ומתארגנת לארוחת בוקר.

 מה אני הכי אוהבת לעשות בעבודהלאפות לילדים פיצה ומאפים ולהיכנס לכיתות ולקבל פידבק מהילדים .

 הדבר הכי מקסים שאמרו לי שקשור לעבודה שלי:  הורים שמבקשים מתכון, מחמיאים ומפרגנים על האוכל והריחות הנעימים.

 הטיפ הכי טוב שאני יכולה לחלוק מניסיוני: לבשל ולאפות בכיף.

מהו הדבר הכי חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי:  בלי סדר וארגון אי אפשר לעבוד במטבח.

מה אני מאחלת לעצמיבריאות, כוח ושמחה.

עוד רוצה לציין: הייתי רוצה לצאת להשתלמויות ולקבל יותר העשרה וכלים

המנהלת מספרת : אילנה היא מבשלת מספר אחת. כמנהלת אני מאוד נהנית לשמוע כל בוקר מההורים את המחמאות על אילנה והבישולים שלה. אילנה מאוד יצירתית בבישולים ותמיד מוסיפה עניין באוכל כמו צבעוניות, גדלים שונים וכו'.

דבר המפקחת 
אילנה מבשלת עם הרבה אהבה, בכל כניסה שלי למעון ניכר כי אילנה עסוקה בהכנת מטעמים לילדי המעון והצוות.
מכינה ברוגע ובשלווה מגוון מתכונים ומפנקת את כולנו מכל הלב והנשמה.

המתכון שלי: עוגיות תמרים

מצרכים:

1 ק"ג קמח 
2 שקיות אבקת אפייה 
200 גר' מרגרינה 
1.5 כוסות שמן 
2 שקיות סוכר וניל 
1 כוס מים 
1/4 כוס סוכר

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה לערבב את מרכיבי הבצק. ללוש, 
  2. לחלק את הבצק ל-6 חתיכות שוות בגודלן. לפתוח כל פעם חתיכה אחרת עם מערוך. למרוך ממרח תמרים ולסגור ככרוכית. 
  3. לאפות את הגלילים, בחום של 160 מעלות עד להזהבה קלה.
  4. לאחר שהכרוכיות מתקררות לבזוק מעליהן אבקת סוכר ולחתוך.

בתיאבון