השפיות שלנו

אורלי הוד, סרנגה, רחובות

לחיפוש במעונות:
מצב משפחתי: גרושה + שניים.
התחלתי את עבודתי בויצו: בשנת 2018.
המאכל שהכי מזוהה איתי: צלי בקר, קובות, מפרום.
הדבר הראשון שאני עושה בבוקר כשאני מגיעה למעון: מכינה את ארוחת הבוקר..
מה אני הכי אוהבת בעבודה: שהילדים אוכלים ונהנים.
הטיפ המנצח שלי לבישול או לאפייה: בישול איטי וארוך(כמו שהיה בעבר, על פתיליות).
הדבר הכי מקסים שאמרו לי שקשור לעבודה שלי: ילדה מהצהרון אמרה לסבתא שלה בנוכחותי "זו המבשלת שעושה את האוכל הכי טעים" והסבתא אמרה לי בתגובה "ילדים לא משקרים".
מהו הדבר הכי חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי: אי אפשר לרצות את כולם ואני עושה את המקסימום מכל הלב שלכולם יהיה טעים וטוב.
מה אני מאחלת לעצמי: שאצליח לגעת בכמה שיותר אנשים וילדים ואגיע למתכון המנצח והמרצה
המנהלת מספרת: בעלת מוטיבציה גבוהה, עובדת בצורה נקייה ויש לה מוסר עבודה גבוה כמו כן האוכל שמבשלת טעים מאוד.
דבר המפקחת
מבשלת חדשה יחסית. למדה את העבודה במהירות ומצליחה לנהל לבדה את המטבח. המטבח של אורלי מבריק וכיף להיכנס ולטעום מהמאכלים שלה.
רוצות להכיר עוד מבשלות?
מצרכים :
- 3 חבילות הודו טחון (3 קילו)
- 2 בצלים
- חבילה וחצי פטרוזיליה
- 4 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- 2 בטטה
- 2 קישוא
- 4 ביצים
- חופן פרורי לחם
- 4 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפות כורכום
- כפית כמון כפית
- כפית פלפל שחור
- 2 כפות מלח
אופן ההכנה:
- לקלוף את הירקות ולקצוץ אותם בקוצץ ירקות חשמלי (או בפומפיה).
- לערבב את הירקות הקצוצים עם שאר הרכיבים (ביצים, פרורי לחם, תבלינים ובשר), לעיסה אחידה.
- ליצור רולדות.
- להכניס לחצי שעה לתנור בחום של כ- 200 מעלות.
- לפרוס בהגשה.
בתיאבון