השפיות שלנו

אוליביה אסקארוב, הקישון ראשון לציון

לחיפוש במעונות:
אני ומשפחתי: נשואה + שלושה ילדים. כל משפחתי נמצאת בקווקז
התחלתי את עבודתי בויצו בשנת: 2017
כשאני מגיעה בבוקר למעון, הדבר הראשון שאני עושה: מעמידה סירים.
המאכל שהכי מזוהה איתי הוא: סלט חצילים עם גמבה
הטיפ המנצח שלי לבישול או לאפייה הוא: באפייה יש לי הרבה סבלנות. בעיקר לערבב לאט את החומרים
במסגרת תפקידי כמבשלת במעון אני אוהבת במיוחד: לבשל
דבר חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי הוא: לא להילחץ
אני תמיד שמחה לשמוע הורה, שאומר לי: שהאוכל ממש טעים
אני מאחלת לעצמי: ללמוד עוד לבשל
עוד רוצה לציין שֶ: אני אוהבת שהמטבח נקי
המנהלת שלי מוסיפה שֶ: אוליביה יחסית זמן קצר במטבח עושה כמיטב יכולתה. מאחלת לה הצלחה בהמשך.
דבר המפקחת 
אוליביה מבשלת חדשה במעון, עדין לומדת את העבודה. היא עולה חדשה שהשתלבה בארץ ועכשיו משתלבת בעבודה במטבח המעון.

אוליביה מבשלת חדשה במעון, עדין לומדת את העבודה. היא עולה חדשה שהשתלבה בארץ ועכשיו משתלבת בעבודה במטבח המעון.
רוצות להכיר עוד מבשלות?
המתכון שלי:
קוסקוס
מצרכים:
- 2 חב' קוסקוס
- 2 כפיות מלח
- 1/2 כוס שמן
- 11/2 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה:
- לשים בקערה שמן מלח מים רותחים לערבב להוסיף קוסקוס
- לסגור לחמש דק' עם ניילון נצמד והקוסקוס מוכן
בתיאבון