השפיות שלנו

אודט שיריזאן, ויצו אשדוד ו'

לחיפוש במעונות:
אני ומשפחתי: נשואה, אם לארבעה בוגרים, סבתא לעשרה.
התחלתי את עבודתי בויצו בשנת: 2005, עובדת 13 שנה בויצו.
כשאני מגיעה בבוקר למעון, הדבר הראשון שאני עושה הוא… נכנסת מידית לפעילות, מכינה ארוחת בוקר עשירה ללא שיחות עם אחרים. לאחר מכן מכינה את ארוחת הצהריים באהבה גדולה, ואז מתפנה לשיחות עם חברות לעבודה.
המאכל שהכי מזוהה איתי הוא: קוסקוס, קוסקוס מתוק, עוגיות, מאפים.
הטיפ המנצח שלי לבישול או לאפייה הוא: לעשות הכל באהבה, התמדה ומסירות.
במסגרת תפקידי כמבשלת במעון אני אוהבת במיוחד לבשל ולאפות לילדים, לאפות לצוות, לפנק את כולם.
דבר חשוב שלמדתי במהלך העבודה שלי הוא: אחריות, סדר, למדתי כיצד לגשת לצוות ברגישות במשך היום.
אני תמיד שמחה לשמוע הורה, שאומר לי כי "האוכל מאוד טעים", "אני רוצה מתכונים", "אין על אודט" , "אודט גורמת לנו להיות רעבים על הבוקר בגלל הריחות".
אני מאחלת לעצמי ש…: שיהיה לי תמיד טוב בעבודה, אני אוהבת את העבודה, הכי חשוב הבריאות.
עוד רוצה לציין שֶאני עובדת 13 שנה ולא נמאס לי. כאשר אני נשארת בבית משעמם לי.
המנהלת שלי מוסיפה שֶאודט עובדת מסורה ונאמנה, אוהבת את עבודתה. המאכלים שהיא מכינה טעמים והילדים וגם המטפלות נהנות מבישוליה.

לאודט ידי זהב. בכל ישיבת צוות מפנקת את כולנו. מכינה תפריט עם הרבה אהבה. עורכת עבורנו שולחן מלא מכל טוב. אודט דואגת לתזונת ילדי וצוות המעון ומכינה מידי יום אוכל טרי, נקי, משובח וטעים, מתובל בהרבה אהבה ומסירות לתפקידה.
רוצות להכיר עוד מבשלות?
המתכון שלי: פוקצ'ה
מצרכים:
- קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2-3 כוסות מים פושרים
- 1 כפית מלח (להוסיף רק לאחר הוספת המים לקמח)
אופן ההכנה:
- מערבבים ויוצרים בצק
- נותנים לבצק לתפוח.
- לאחר תפיחה יש למרוח חופן שמן,
- ללוש את הבצק פעמיים, לחלק למנות.
- לפתוח דק עם שמן זית
מילוי:
עגבניות, פטריות, בצל, שום, גמבה, רסק, מלח/ פלפל, פסטו.
מערבבים, מורחים ולתנור.
בתיאבון